welkom

In deze podcast neem ik je mee in mijn wereld van Lef, leiderschap & levenslust.
Dit is de podcast waarin jij als professional inspiratie en concrete tips krijgt voor een succesvol leven: door zelf je pad te creëren, meer betékenisvolle impact te maken en, te genieten van de reis.

In deze podcast neem ik je mee in de wereld van wetenschap, organisatie- en neuropsychologie, leiderschap en mindset, en veel persoonlijke ervaringen, van mijzelf en van mensen met wie ik werk, die jou zullen inspireren tot actie. Het leven is maar kort. Dus leef nu en neem nú actie op wat jij belangrijk vindt zodat jij je mooiste leven kunt leiden, en jij op jouw beurt de wereld om je heen een stukje mooier kunt maken.

Ik nodig je uit in mijn wereld van Lef, leiderschap & levenslust.
 Ik nodig je uit voor de Leaderise podcast.

De Leaderise Podcast

Welkom, bij de Leaderise podcast, over Lef, leiderschap & levenslust met Tanja Witte, Leiderschapsexpert. In deze podcast neem ik je mee in de wereld van wetenschap, organisatie- en neuropsychologie, leiderschap en mindset. Daarnaast deel ik veel persoonlijke ervaringen, van mijzelf en van mensen met wie ik werk, die jou zullen inspireren tot actie. Give rise to the leader in you.