Hi, ik ben Tanja

… een ambitieuze levensgenieter die alles uit het leven wil halen. Ik geniet van een succesvol bedrijf en een rijk sociaal leven, maar dat is niet altijd zo geweest. Na het behalen van een aantal successen op papier, leerde ik dat succes niet zo rooskleurig was als ik vooraf dacht. Die mooie internationale baan bleek vooral heel hard werken en de verwachte voldoening bleef uit. Ik voelde dat er veel meer in me zat dan eruit kwam en dat frustreerde me behoorlijk. Pas toen ik een burn-out kreeg en letterlijk tot stilstand werd gebracht, besloot ik het roer om te gooien en mijn innerlijke kompas leidend te maken. Dit maakte een wereld van verschil!

Lef, leiderschap en levenslust bleken de gouden combinatie voor het maken van betekenisvolle impact. Ik werk nog steeds vanuit een duidelijke stip aan de horizon en strategie, maar start niet meer vanuit een tekort maar vanuit een verlangen. Lef heb ik altijd gehad – zo startte ik Leaderise in de crisis in 2021 – maar het verschil is dat ik het nu vol levenslust doe. Met waardering voor de kleine stapjes in de goede richting en volop genieten van de reis!

 

Vanuit Leaderise help ik jou met een ontwikkelvraag voor jezelf, je team of bedrijf.

Mijn achtergrond, ervaring & expertise

Als coach, trainer en ondernemer met ruim 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven en ondernemerschap, ben ik in staat snel de kern te raken en het beste uit mensen te halen, zowel op individueel als op groepsniveau.
Op een praktische, resultaatgerichte en speelse manier begeleid ik de beweging van belemmering naar inzicht, naar nieuw gedrag met impact. Ik kies voor een benadering die je meer laat voelen en minder laat denken, zodat jij jouw gevoel als kompas gaat gebruiken en meer bereikt met minder inspanning. Onderweg doe je (zelf)vertrouwen op om lef te tonen en te blijven lopen in de gewenste richting. En door dit met levenslust te doen, inspireer je anderen om met je mee te bewegen.

3 praktijkvoorbeelden uit 2023:

Door middel van 1 op 1 coaching heb ik aanstormend managers klaargestoomd voor een leidinggevende rol. We hebben o.a. gewerkt aan het ontwikkelen van een duidelijke visie, zelfvertrouwen en betere beïnvloedingsvaardigheden.

Daarnaast heb ik diverse teams door middel van (Insights) teamtrainingen begeleid naar meer verbinding, wederzijds begrip en heldere afspraken voor samenwerking vanuit kwaliteiten.

Ook heb ik een groep leidinggevenden in de automotive industrie in een Management Development programma ontwikkeld tot zelfbewuste high performing leaders die een verandering kunnen inzetten op basis van gedeelde waarden en vaardigheden.

De podcast over de reis die me heeft gemaakt tot wie ik nu ben

Leaderise is er voor missie-gedreven leiders in het bedrijfsleven, ondernemers met grootse ambities, (aanstormend) team managers en bedrijven die het beste uit zichzelf willen halen. Die klaar zijn voor een volgende stap.
Voor iedereen die nú in beweging wil komen en gelooft dat verbinding maken met jezelf én anderen het juiste vertrekpunt hiervoor is. Die vanuit persoonlijk leiderschap kwaliteiten wil ontwikkelen en betekenisvolle impact wil maken vanuit lef, leiderschap en levenslust.

JIJ STAAT CENTRAAL

Ik geloof niet in “one size fits all” en help je graag ontdekken wat werkt voor jou, je team of jouw bedrijf. Daarom is mijn aanpak altijd maatwerk. Ik werk onder andere vanuit mijn accreditaties en mix methodieken zoals NLP, (Neuro) psychologie, Insights Discovery, Big Five en Transactionele Analyse.

 

Ik kijk ernaar uit om met jou aan de slag te gaan!

Ik wil mezelf ontwikkelen.

Ik wil mijn team of bedrijf ontwikkelen.