Mission Me – Impact

Run je bedrijf vol zelfvertrouwen in 12 weken.

Herken je dit?

Ondanks jouw grote droom – om met je bedrijf iets positiefs bij te dragen aan deze wereld – merk je dat het nog niet goed loopt.

Je begon zo enthousiast met je bedrijf en zag dit als dé weg om een leven vol voldoening te ervaren. Alleen dacht je dat het makkelijker zou zijn om je missie te leven. Angsten zoals Wie zit er op mij te wachten? Kan ik het wel? Wat als ik kritiek krijg? draaien rondjes in je gedachten. Je wordt er gek van. Je plaats een post, krijgt een negatieve reactie, en wijzigt of verwijdert deze weer. Of je belt níet naar die lead om jezelf aan te bieden als spreker, terwijl je weet dat daar een mooie kans ligt. Want wat als?

Ondanks dat je heel goed weet wat er op je agenda staat, ga je nog liever stofzuigen dan de acties te doen die jij je hebt voorgenomen. Je hebt hartstikke druk maar doet niet wat nodig is omdat jij jezelf in de weg zit. En daar baal je van.

WAT ALS JIJ JE DROOM MOET OPGEVEN?

Je weet dat je jezelf klein houdt. Gas geeft met de handrem erop. Vaker niet dan wel doet wat er moet gebeuren. Toch sta je continu op scherp. Want wat je ook doet, het moet altijd beter. En daardoor geeft ook wat je wél doet geen voldoening. Je merkt dat je stiekem vacatures aan het kijken bent. Als het zo door gaat moet je jouw bedrijf opgeven en concluderen dat je droom niet gelukt is doordat jij er niet vol voor gegaan bent. Au. Dat doet pijn, want:
 

 • je hebt zoveel tijd, geld en energie in je missie gedreven bedrijf geïnvesteerd dat je nu móet slagen, maar je ligt wakker omdat je niet weet hoe
 • elke dag is een struggle omdat je al je energie verliest in het temmen van jouw gedachten (wat als). Hierdoor neem je vaak geen actie of maar half
 • neem je wel actie, dan ben je pijnlijk van bewust dat het niet zo snel resultaat geeft als jij verwacht. Zelfs stofzuigen geeft nog meer voldoening.
 • Je krijgt buikpijn van die ene negatieve reactie op je post – die je vervolgens verwijderd hebt –
 • waardoor je niet meer durft te zeggen of posten waar jij écht in gelooft
 • Je zo bang bent voor kritiek en afwijzing, dat de taken waarin jij een podium kunt pakken steeds mee verschuiven naar de volgende dag

Lao Tzu

Ontwikkeling is het pad naar succes.

Hoe zou het voor je zijn als…

je vol zelfvertrouwen je bedrijf zou runnen? En daarmee de impact kunt maken die je missie verdient? Dat je niet meer afgeschrikt wordt door die ene negatieve reactie op je post, maar durft te vertrouwen op jezelf; jouw gevoel en verhaal.  En vooral kijkt naar de positieve reacties. Hoe zou het voor je zijn als jij jezelf volledig in de picture durft te zetten? Dat je wél die sprekersklus durft aan te trekken en er nog van geniet ook? 

Wat je nu nodig hebt is het zelfvertrouwen om simpelweg te doen wat er in je agenda staat. Op volle kracht vooruit te koersen. Díe acties te nemen die nodig zijn om missie waar te maken. Wanneer jij achter dat gordijn vandaan komt en die spotlight durft te pakken, zullen de resultaten volgen.

 

 

 

 

 

Ook jij kunt je missie omzetten naar
een succesvol bedrijf

Jij bent niet de enige ondernemer die hier tegenaan loopt. Jij weet wat je wilt en ik kan je helpen met de hóe. Daarom heb ik Mission Me – Impact gecreëerd. Dit is hét 1 op 1 coaching traject waarin je in 12 weken leert om vol zelfvertrouwen je bedrijf te runnen. Zodat jij de impact maakt die je missie verdient. Doordat jij je angsten leert te omarmen, kun jij al je energie in jouw bedrijf steken. Hierdoor neem je sneller en gerichter actie, waardoor het succes volgt. Hoe klinkt dit?

Aan het eind van het traject ga je naar huis met

 

 • een boost aan zelfvertrouwen, omdat jij hebt geleerd te focussen op wat je wél kunt en daardoor fluitend je acties onderneemt
 • een gevoel van vrijheid, omdat je takenlijst leeg is aan het eind van de dag, zodat jij je laptop met een gerust hart kunt sluiten
 • plezier in het proces, met groei in je bedrijf en impact als gevolg (ipv. andersom), waardoor het ondernemerschap een feestje wordt waarin je mag spelen, leren en groeien.
 • voldoening, omdat je resultaat ziet wat je doet waardoor jij net zo lang doorzet tot iedereen bekend is met jou missie

Over het traject

Hét 1 op 1 coachtraject om in 12 weken  vol zelfvertrouwen je bedrijf te runnen kost nu slechts € 997*,-.

Wacht niet langer en zet je missie om in een succesvol bedrijf.  Zelfvertrouwen is hierin de sleutel. En, dat is precies waar het in Mission Me over gaat.

Dit kan je verwachten:

 • 6 Modules met 1 virtueel coaching gesprek van 1 uur
 • 12 mails met opdrachten ter inspiratie en actie, die je kunt doen op een tijdstip dat het jou uitkomt.

 Wandelcoaching is in Oegstgeest beschikbaar voor 1497. exclusief btw.

Is een eenmalige investering een probleem, dan kun je in overleg in 3 delen betalen.

Ben jij ook klaar met je eigen bullshit?

 

Ben jij ook klaar met je eigen bullshit? En ben je nú klaar om het helemaal ander te gaan doen? Wil jij vol plezier, zelfvertrouwen en voldoening je bedrijf runnen? En daarmee IMPACT maken? En daarmee minstens 1000 Euro, 500 minuten en 40% aan energie per maand te besparen.

Stel je voor… jij stopt blijvend met de zelfsabotage. Je wint elke week 4 uur (ruim 30 minuten per dag). Per maand levert je dat 16x je uurtarief op. Bij een tarief van 80. Euro is dat al 1280 Euro per maand

Need I say more?

En dan heb ik het nog niet eens over die boost aan energie (+40%) en daadkracht. En dus die opdrachten die je binnenhaalt. Hallo impact!

Testimonials

Annemieke

Coach

Na een periode waarin ik mijn eigen bedrijf op een laag pitje moest zetten door medische problemen heb ik Tanja ingeschakeld als coach. Zij heeft op een hele doortastende maar ook betrokken wijze met mij gekeken naar de manier waarop ik kom opdagen in mijn bedrijf.

Ik heb Tanja ervaren als warm, betrokken en kundig, zij is eerlijk zonder onnodig hard te zijn. Ik kan haar echt aanraden als coach!

ELINE

Fotograaf

Tanja hielp mij om mijn hoge en onrealistische verwachtingen bij te stellen en om te focussen op alle waardevolle skills die ik al wel heb. Hierdoor durf ik weer meer op mezelf te vertrouwen en lukt het me om (nu nog met kleine stappen) wel weer in beweging te komen als ondernemer.

TRUDY

Orthomoleculair therapuit

Tanja is een coach die door pakt. Haar aanpak is verfrissend en up tempo.

Tanja heeft een concreet en helder plan van aanpak en precies wat ik nodig heb om bij mezelf te blijven en geen stappen over te slaan. Ik ben diep onder de indruk hoe goed haar programma maar ook haar look en feel, haar uitstraling en het gemak waarmee ze met je werkt is. Ik raad haar aan iedereen aan die zoekende is. Doe jezelf een enorm plezier en gun jezelf deze coach!