Stel je voor: Je zit er klaar voor. Je presentatie is on point. Je hebt inspirerende content bij elkaar gezocht. Met zorg heb je de juiste werkvormen klaargezet om iedereen actief te laten deelnemen. Energetisch ben je er klaar voor. Je hebt er zin in!

Maar dan. Je gaat van start en er zijn minder mensen dat je had verwacht. Minder mensen dan degenen die je mondeling je op het hart gedrukt hadden dat ze er zouden. Gek, denk je bij jezelf. Zouden ze later komen? Is er iets tussen gekomen? Je weet het niet. En wacht een paar minuten.  Maar op een gegeven moment moet je starten. En je maakt er een waardevolle sessie van met degenen die er wél zijn. Maar toch knaagt er iets. Waarom?

De schock komt pas na afloop. Diverse berichten in je inbox met dezelfde boodschap in verschillende woorden: Ik kan er niet in. Wat is de link? Het lukt me niet om deel te nemen? Hoe kan ik deelnemen?

Dit overkwam mij gisteren. Pas na de masterclass van Zelfsabotage naar Succes ontdekte ik dat de meeste bevestigingsmails niet ontvangen waren maar sommigen wel, vreemd, ook niet in de spam. En dat ze daardoor niet aanwezig kónden zijn. Erg jammer.

Long story short. Er is iets niet goed gegaan met de DNS. Dat ben ik nu aan het fixen.  Dus heb ik besloten geen replay te sturen, maar de masterclass opnieuw te geven zodat iedereen die er bij wil zijn er bij kan zijn.

Let`s get real

De weg naar succes is zelden een rechte lijn. Dat weten we allemaal, en toch balen we ervan als het gebeurt.

Waarom deel ik dit? Op social media lees je vaak alleen de perfecte verhalen. Alles wat tot instant succes leidde.

Niemand die ik ken denkt in the moment, wat fijn dat ik weer lekker even gefaald heb. Want dan ben ik sneller op weg naar mijn succes. Of denk jij dat wel? Terwijl de onderzoeken uitwijzen dat hoe sneller je faalt, hoe sneller je de weg naar succes vindt.

Dus laten we er vandaag een faalfeestje van maken. Fail Friday. Laten we elkaar inspireren met iets dat niet gelukt is. En elkaar daarvoor toejuichen. Waarom? We inspireren elkaar door te beseffen dat het ons allemaal overkomt, het haalt de schaamte ervan af, en samen is falen is een stuk leuker dan alleen toch?

Daarom mijn vraag aan jou vandaag, waarin heb jij gefaald deze week?

Ben je benieuwd hoe jij met plezier kunt leren falen en dit onderdeel van jouw succes kunt maken? Plan vandaag nog jouw gratis sessie.