Voor leiders.

Als (wo)man met een missie wil je impact maken op deze wereld. Zorgen dat je iets nalaat. De pijnlijke realiteit is dat je hard werkt, maar toch niet de impact maakt waar je zo naar verlangt. De grootste plannen lijken in jouw hoofd heel logisch, maar het lukt je niet om de mensen om je heen in beweging te brengen. De moed zakt je regelmatig in de schoenen. Dat frustreert je omdat je weet dat er zoveel meer in je zit dan er nu uitkomt.

Je bent geneigd om harder te werken om toch die impact te maken. Dat kost je enorm veel energie. Zelfs wanneer je jouw laptop dicht doet, blijf je malen over hoe het de volgende keer wel lukt. Hierdoor kun je zelden volledig ontspannen en krijgen je gezin en vrienden niet de aandacht die ze verdienen. Dat wil je veranderen! Jij weet wat, ik weet hoe.

Werkwijze

Leiderschap – zowel in het bedrijfsleven als ondernemerschap – is topsport. Dat Max Verstappen steeds weer de lead neemt is geen toeval. Om keer op keer succes te bereiken heb je een persoonlijke strategie nodig die jou op een duurzame manier naar het gewenste succes leidt. Na het helpen van tientallen leiders heb ik ontdekt dat er drie elementen van cruciaal belang zijn om echte impact te maken: lef, leiderschap en levenslust.

Mijn werkwijze is erop gericht om je een successtrategie te laten creëren. Door te ervaren wat er voor jou werkt, kun jij het beste uit jezelf halen. Dit vraagt je om dieperliggende inzichten te verkrijgen en oude patronen te doorbreken. Door mijn empathische en doortastende aanpak help ik je tot nieuwe inzichten te komen en deze om te zetten naar concrete acties met impact. Hierbij maak ik gebruik van diverse methodieken en inzichten uit onder andere de neuropsychologie, Insights Discovery, NLP en Transactionele Analyse. Ik geloof dat in beweging komen je helpt om vanuit verbinding met jezelf blokkades te doorbreken en te werken naar het gewenste resultaat. Als leiderschapscoach help ik jou om vanuit lef, leiderschap en levenslust het beste uit jezelf te halen, zodat jij de impact kunt maken waar jij naar verlangt.

Resultaat

Bij een coachingstraject staat jouw ontwikkelvraag centraal. Samen werken we aan een scherpere focus op jouw doelen, van droom naar missie en een concreet actieplan met haalbare stappen. We hanteren een actiegerichte strategie. Ik begeleid je bij het vergroten van zelfinzicht, zodat je effectiever wordt door jouw kwaliteiten te benutten en rekening te houden met valkuilen. Ook help ik je om emotionele intelligentie te verbeteren, waardoor je gedrag beter aansluit bij de persoon en situatie en je meer impact hebt op je omgeving.

Tijdens het traject krijg je inzicht in jouw innerlijk kompas. Je leert jouw waarden en drijfveren te gebruiken bij het maken van keuzes en acties. Daarnaast ontwikkel je lef en zelfvertrouwen, waardoor je vaker moedige keuzes durft te maken. We werken aan het doorbreken van hardnekkige patronen en het veranderen van beperkende overtuigingen. En niet te vergeten: we zorgen voor meer levenslust door plezier in het proces, het vieren van successen en trots zijn op jouw prestaties. Dit alles draagt bij aan een betere werk-privébalans.

rise traject

Van inzicht naar impact

master your insights

Van profiel naar praktijk

Lef, leiderschap & levenslust

Het is mijn missie om jou in staat te stellen om betekenisvolle impact te maken, zodat we samen kunnen bijdragen aan een betere wereld. Jij bent een missie-gedreven leider in het bedrijfsleven, (aanstormend) manager van een team, of ondernemer met grootste ambities. Vanuit jouw why kijken we hoe jij met lef, leiderschap en levenslust jouw impact kunt vergroten.
Leiderschap nemen doe je door die stip aan de horizon als startpunt te nemen en al je acties te nemen in lijn hiermee. Dit doe je vanuit een verlangen, niet vanuit een pijn en wilskracht. Lef helpt je om jezelf uit te dagen om te groeien, buiten je comfort zone te (blijven) stappen. Met nieuw gedrag te experimenteren en te leren door te doen. Levenslust is de sleutel tot een duurzame aanpak naar betekenisvolle impact. In plaats van jezelf steeds te pushen, kies je voor plezier tijdens de reis, het (h)erkennen van de kleine stapjes en het vieren van successen. Je leert te vertrouwen op jezelf en waar jouw hart je naartoe leidt zodat je met minder inspanning meer kunt bereiken. Samen zoeken we naar jouw ultieme balans tussen deze 3 succes ingrediënten.

Ben je benieuwd naar jouw balans tussen deze 3 ingrediënten? Na het invullen van deze scan ontvang je een persoonlijk voice bericht met de resultaten én tips die specifiek op jou zijn afgestemd. Ik help je graag om te ontdekken welke van de drie ingrediënten je dichter bij je missie gaan brengen.

Testimonials

Ivar Bos

Content Manager, Estivant

Tanja dwingt je met de juiste vragen om na te denken over wat je écht wilt, en wat daarbij de beperkende factoren zijn om dat doel te bereiken. Ze durft ook door te vragen als ze merkt dat er iets wringt, daarmee prikt ze door patronen heen die ze in jouw antwoorden en lichaamstaal opmerkt. Ze komt ook met praktische oplossingen waar je je aan vast kunt houden als je zou vervallen in gedachten die weerstand opleveren in de ontwikkeling van jezelf. Tanja, bedankt!

Mina Nacheva

Team Lead, Ampelmann

“I had three virtual coaching sessions with Tanja and I have to say that’s all I needed to move forward in my new position at work. Tanja asks just the right questions and knows how to challenge you to take the next step. She helped me structure the priorities in my new role, and gave me the tools to continue doing so in the future. Even though the circumstances required us to have the sessions online, Tanja’s personal approach made all of them easy and enjoyable. I would recommend her to anyone looking for a career coach!“

Bart Mudde

Scrum Master, Balance

“Vastlopen, heb je dat wel eens? Ik wel. Met vrienden en familie praten helpt niet altijd om te komen tot dat nieuwe inzicht om door het plafond heen te stijgen. De aanpak van Tanja ondersteunt je daar wel in. Tanja en ik hebben coaching sessies gedaan waarbij we een rondje langs de Singel in Utrecht liepen. Door haar heb ik die stip aan de horizon veel helderder gekregen. Ik ben er van overtuigd geraakt dat de wisselwerking met een coach zoals Tanja er echt toe bijdraagt tot nieuwe inzichten te komen. Pak die kans en neem contact op met Tanja. Zij helpt je verder. Tanja bedankt.”